HFM YKKÖNEN VOITTI JOUKKUE SM:n MAUNULASSA

Home / Kilpailutulokset / HFM YKKÖNEN VOITTI JOUKKUE SM:n MAUNULASSA

Kalpamiekkailun miesten SM-joukkuekisat miekkailtiin 10.12.2011 Maunulassa. Kisaan osallistui 15 joukkkuetta, HFM:stä 2. Ykkösjoukkue Alex, Niko ja Ismo voittivat koko kisan! Ja miekkailivat koko kisan ylivoimaisesti! Alex ja Niko näyttivät, miksi ovat päässeet Olympiakomitean haastatuelle! Upeata!
Ismo kehui Peeterin ohjeita, joilla hänkin miekkaili todella hyvin.

HFM:n 2 joukkue Thomas, Juha Kallunki, Hans ja Juha Vuorinen, sijoitus 13. Kaksi tenniskyynärpää vaivaista oli joukkueessa, joten ihan ok tulos. Tulokset löytyvät täältä .

Naisten kisassa valitettavasti kultamitaliketju katkesi. HFM1-joukkue, Lena,Mixo,Anna-Riikka ja Terhi, voitti pronssia. Pieni pettymys kieltämättä .. Semifinaaliottelu Habdaa vastaan hävittiin äärimmäisen niukasti 43-42, vaikka useimmiten oltiin niukassa johdossa ottelun aikana. Catharina on loukkaantunut,joten hän ei voinut osallistua.
HFM:n 2 joukkue Nathalie, Sanni ja Marja-Liisa sijoittuivat 10 joukkueen kisassa 6. Saivat pudotusottelussa Habdan vastaansa, mutta hävisivät 45-40, vaikka välillä olivat myös johdossa. Tulokset löytyvät täältä .

%d bloggers like this: