KUPITTAA TOURNAMENT 2011

Home / Kilpailutulokset / KUPITTAA TOURNAMENT 2011

Kisaan osallistui tänä vuonna 78 miestä ja 40 naista yhteensä 13 eri maasta. Virosta oli mukana myös kalvan vuoden 2010 Maailmanmestari Nikolai Novosjolov. Seitsemänneksi sijoittunut Ruotsin Christian Gustavsson kuitenkin pudotti Novosjolovin sijalle 13.

Suomalainen nimi voitti tällä kertaa, mutta kansalaisuus on USA. Tommi Hurme on kotoisin San Antoniosta USA:sta. Hänen isänsä on entinen 5-ottelumiekkailija Suomea miekkailussakin edustanut Risto Hurme. Nyt Tommi on ollut jo 3 vuotta Budapestissa opistekelemassa ja miekkailemassa. Tulostakin alkaa näkyä.

Kasper Roslander miekkaili hienon ja jännittävän semifinaalin Ruotsin Jan Tiveniusta vastaan ja voitti niukasti. Tommia vastaan ei enää löytynyt paukkuja täll kertaa. Niko Vuorinen sijoittui kuudenneksi hävittyään niukasti 8/7 Kasperille.
Dennis Bade otteli Tommia vastaan vähän selkävaivaisena eikä onnistunut voittamaan ottelua, tulos 15-11 ja pronssia.

Naisten kisan voitti kirkkaasti Viron Erika Kirpu. Michaela Kock hävisi hänelle jo 16 taulukossa. Paras suomalainen oli tällä kertaa meidän kokenut Lena Tallroth-Kock hävittyään 8 taulukossa Viron Anu Harkille. Tuloksena Lenalle 5.sija. Suvi Lehtonen joutui keskeyttämään kisan, kun ei ollut vielä toipunutkaan kunnolla virustaudista.

Tulokset ja pudotustaulukot löydät: täältä .

Veteraanikisoissa naisten kilpailuun osallistui 8 miekkailijaa ( mm.Lena oli FIE-tuomarina eikä voinut osallistua.) Puolet eli 4 miekkailijaa oli HFM:stä. Marja-Liisa voitti.
Miesten veteraanikisaan osallistui rohkea Hans Andersson. Hän on miekkaillut vasta vähän yli vuoden ja on ollut jo monenlaisessa mukana! Miehiä oli yhteensä 10 ja Turun Markku Lohi voitti kisan. Hans oli 8.

%d bloggers like this: