Kalle Laine valittiin Suomen Miekkailu-ja 5-otteluliiton puheenjohtajaksi

Home / Uutiset / Kalle Laine valittiin Suomen Miekkailu-ja 5-otteluliiton puheenjohtajaksi

Suomen Miekkailuliiton syyskokous pidettiin perjantaina 9.12.2011. Tilaisuudessa julkistettiin ja palkittiin vuoden miekkailija: Alexander Lahtinen sekä vuoden valmentaja: Peeter Nelis sekä vuoden miekkailuseura: Habda.
Onnittelut Alexille ja Peeterille hyvästä työstä ja erinomaisesta tuloksesta.

Kokous oli myös vaalikokous. Kimmo Pentikäinen on ollut 8 vuotta puheenjohtaja ja halusi nyt luopua puheenjohtajuudesta. Vaalissa olivat ehdokkaina Kalle Laine, Roope Takala YM:stä sekä 5-ottelijoiden puheenjohtaja Jukka Pakarinen. Kalle sai 47 äänestä 38, joten tuntuu siltä, että hän on saanut kentän tuen taakseen. Siitä on hyvä jatkaa. LÄMPIMÄT ONNITTELUT Kallelle! Haastetta riittää, mutta hän tarvitsee apua meiltä kaikilta, liitto = seurat!

Ensi vuoden alusta Suomen Miekkailuliittoon on otettu uusi laji, 5-ottelu, ja nimenä tulee olemaan Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto.

Kokouksessa valittiin hallitukseen erovuoroisten jäsenten tilalle Hilla Hämäläinen, Tommi Kosunen (jatkaa), Mikko Mellanen ja Petri Kyllönen 2 vuodeksi ja Ivan Blagoev yhdeksi vuodeksi.

%d bloggers like this: