OLYMPIAKAMPPAILUTAPAHTUMA VANTAAN ENERGIA AREENALLA 6.11.2011

Home / Kilpailutulokset / OLYMPIAKAMPPAILUTAPAHTUMA VANTAAN ENERGIA AREENALLA 6.11.2011

Miekkailu sai todella hienoa näkyvyyttä Suomen Miekkailuliiton 80-vuotisjuhlakilpailuissa 6.11.2011 Vantaan Energia Areenalla. Tapahtuma oli rakennettu 5 olympiakamppailulajille. Lauantaina olivat vuorossa judon Finnish Open alkuottelut, paini ja nyrkkeily, sunnuntaina sitten lisäksi takwando ja miekkailu.

Kisapaikka oli hieno ja yleisöystävällisesti sunnuntaina oli sijoitettu samalle lattialle 3 kamppailulajia, judo, taekwando ja miekkailu. YLE oli mukana tapahtumassa ja kuvasi kaikkia kolmea lajia tasapuolisesti. Tosin miekkailu sai yllättäen hieman lisäaikaa, kun judon huippuottelu päättyi vähän yli minuutin päästä jipponiin. YLE:lle jäi lähetysaikaa ja miekkailu sai siitä ison osan. Suomen Olympiakomitea,YLE ja SLU:n Mediapalvelu olivat panostaneet tilaisuuteen merkittävästi.
Yle Areenalle linkki tästä . Sieltä löydät koko sunnuntaina 6.11. klo 16.50-18.50 TV2:ssa näkyneen lähetyksen.

Kisa oli myös YM-seuran vuosittain järjestämä juhlakisa. Heillä oli kova urakka, mutta selvisivät siitä hienosti. Kisan osallistujista moni joutui jäämään pois sairastumisista tai muusta johtuen, joten yllätysnimiä oli myös 8 parhaan miekkailijan joukossa. Miehissä oli vain 31 ja naisissa 17 osallistujaa. Samaan aikaan oli tosin myös ulkomailla useampi kilpailu, joihin suomalaisia miekkailijoita osallistui ja näin verotti tämän kisan osanottajamääriä.

HFM:stä finaaliotteluissa olivat Niko Vuorinen Kasper Roslanderia vastaan ja Catharina Kock Anna Salmista vastaan, mutta molemmat valitettavasti hävisivät tällä kertaa ottelunsa yllättävän selvästi . Kasperilla kävi tosi tuuri, että pääsi finaaliotteluun. Semifinaaliottelusssa Andras Koroknay-Palia vastaan hän oli selvästi häviöllä 13-9, mutta Andras loukkasi jalkansa siinä tilanteessa niin vakavasti, että joutui keskeyttämään siihen ja Kasper pääsi jatkoon. Andras joutui leikkaukseen ja jalka on kipsissä pitkään, tosi valitettavaa. Andras oli miekkaillut siihen saakka tosi vahvasti ja oli hyvässä kunnossa.
Tulokset löytyvät täältä .

%d bloggers like this: