UNIVERSIADIT KIINAN SHENZHENissä

Home / Kilpailutulokset / UNIVERSIADIT KIINAN SHENZHENissä

HFM:stä liiton joukkueessa oli Niko Vuorinen. Niko miekkaili loistavasti! Kisa miekkailtiin 14.8.2011.

Tässä liiton sivuilta tekstiä:
Niko miekkaili loistavan alkuerän voittaen kaikki ottelunsa ja siirtyi pudotusotteluihin ranking kolmosena. 64-cupissa hän voitti Mohammad Roslan Mohamedin pistoin 15-6, mutta 32-cupissa Korean Jae Ho Song oli parempi luvuin 4-15. Paulus Tokola sijoittui tuloksissa sijalle 56. Universiadien miesten kalvan kultaa voitti Unkarin Peter Szenyi. Suvi Lehtonen osallistui naisten kisaan ja päätyi sijalle 40.

Universiadien avajaisissa oli 20.000 katsojaa + urheilijoita. Kiinan presidentti kunnioitti tilaisuutta läsnäolollaan. Vapaaehtoisia työntekijöitä on kuulema 160, joten ei tarvitse hississä painaa edes hissinappulaa.

Hienoa Niko! Varmaan antaa uskoa jatkoon! Onnittelut taas myös valmentaja Peeterille!
Kisan tulokset täältä

%d bloggers like this: