VET SM-KISAT PIDETTIIN SAVONLINNASSA 13.-14.8.2011

Home / Kilpailutulokset / VET SM-KISAT PIDETTIIN SAVONLINNASSA 13.-14.8.2011

Kisat oteltiin poikkeavan upeassa ympäristössä, Olavinlinnassa päänäyttämöllä! Sinne oli saatu mahtumaan 5 aluetta. Kisat suijuivat ihan mukavasti. Vain miehillä oli myös joukkueottelut. Kun lauantaina oli kalpakisa ja heti perään joukkuekisa ja sunnuntaina floretti ja sen perään heti taas joukkuekisa, niin miehet joutuivat aika koville. Naisilla ei vielä ole saatu joukkuekisaa aikaiseksi. Pitää saada vähintään 3 joukkuetta kahdesta eri seurasta, jotta kisa voidaan järjestää. Ehkä ensi vuonna!

HFM:lle tuli hyvä mitalisaalis. Rovaniemi otti hieman yllättäen miesten floretin joukkuemestaruuden. He ehkä halusivat sitä tällä kertaa enemmän.
Kuvissa 1. miesten floretti 40v, 2. miesten floretti 50-60v, 3. miesten kalpa 40v, 4. miesten kalpa 50-60v. Seuraavassa rivissä 1. naisten floretti 40-50-60, naisten kalpa 40v ja naisten kalpa 50-60v.

 

Kisan kaikki tulokset täältä

 

%d bloggers like this: