MEIDÄN SEURA- PÄIVÄ KESKIVIIKKONA 7.9.2011 KLO 18- SALILLA!

Home / Uutiset / MEIDÄN SEURA- PÄIVÄ KESKIVIIKKONA 7.9.2011 KLO 18- SALILLA!

Viime syksynä järjestettiin onnistunut Meidän seura -päivä. Silloin käytiin asioita läpi ryhmissä ja tehtiin hyviä suunnitelmia. Kaikki ei ole vielä toteutunut, mutta vuoden aikana on kuitenkin tapahtunut paljon. Keskiviikkona 7.9. klo 18 alkaen salilla jatketaan yhdessä.

Kalle Laine on lupautunut vetämään tilaisuuden. Tarkoituksena on miettiä yhdessä, mitä me seurana halutaan ja miten sinne päästään sekä antaa seuran hallitukselle suuntaviivoja toimintaan. Olisi kiva, jos tilaisuudessa löytyisi myös uusia toimijoita seuraan. Kaikenlaista tekemistä riittäisi useammalle.
Tilaisuudessa käydään läpi myös ajankohtaisia asioita.

Tilaisuuteen toivotaan mahdollisimman runsasta osanottoa, myös miekkailijoiden vanhemmat ovat tervetulleita!
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Kaikki mukaan, tervetuloa! Yhdessä tekemällä saamme paljon aikaiseksi!

8.9.2011 
Paikalla oli tällä kertaa vain kymmenkunta henkilöä, mutta keskustelu oli vilkasta ja saatiin hyvä ehdotuksia, joita voidaan ryhtyä konkreettisesti toteuttamaan jo melko pian. Puheenjohtajamme Terhi veti tilaisuuden. Kallelle oli tullut työeste. Suurkiitos kaikille aktiivisille osallistujille!

%d bloggers like this: