Syksyn 2016 toiset alkeiskurssit alkavat marraskuussa

Home / Tulevat alkeiskurssit / Syksyn 2016 toiset alkeiskurssit alkavat marraskuussa

Miekkailu on moderni, turvallinen ja monipuolinen kamppailulaji, joka kehittää laaja-alaisesti erilaisia motorisia taitoja sekä kehon ja mielen hallintaa. Laji sopii sopii kaiken ikäisille liikkujille, niin tytöille ja naisille kuin pojille ja miehillekin. Miekkailun keskeisiä periaatteita ovat reilu peli sekä vastustajan kunnioittaminen. Alkeiskurssilla opitaan miekkailun perustekniikkaa,-taktiikkaa ja lajisanastoa niin, että kurssin suorittaneet ovat valmiita jatkamaan harrastusta seuran normaaleissa harjoitusvuoroissa.

Mukaan tarvitset vain pitkät verryttelyhousut, t-paidan ja sisäpelitossut.  Kurssit pidetään Helsingin miekkailijoiden miekkailusalilla osoitteessa Kyllikinkatu 10, 00240 Helsinki.

Kursseista peritään 20 € ilmoittautumismaksu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.  Loput kurssin hinnasta laskutetaan kurssin päätyttyä.

Kalvan alkeiskursseja järjestetään marraskuussa seuraavasti:

  • 6 – 8 -vuotiaat: sunnuntaisin klo 16.30 – 17.30 (6.11. alkaen). Hinta 70 €.   (Ilmoittaudu)
  • 9 – 12 -vuotiaat: lauantaisin klo 10.00 – 11.30 (5.11. alkaen).  Hinta 120 €    (Ilmoittaudu)
  • nuoret ja aikuiset n. 15 –vuotiaat: keskiviikkoisin klo 19.30 – 21.00 (2.11. alkaen). Hinta 120 €   (Ilmoittaudu)

Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton  Zorro-käsikirjasta löydät hyödyllistä tietoa aloitteleville miekkailijoille ja heidän perheilleen!

Lasten alkeiskurssien osallistujat on vakuutettu. Aikuisilla vakuutus ei sisälly hintaan, joten jokaisen kannattaa hankkia edullinen harrastajavakuutus Suomen miekkailuliiton sivuilta 40 euron hintaan.

Alkeiskursseilla saa ohjausta tarvittaessa myös englanniksi.

Lisätietoja: info@helsinginmiekkailijat.com

%d bloggers like this: