Miekkailun alkeiskurssi yli 60-vuotiaille miehille ja naisille

Home / Tulevat alkeiskurssit / Miekkailun alkeiskurssi yli 60-vuotiaille miehille ja naisille

Etsitkö uutta liikuntaharrastusta? Mikset kokeilisi jotain vähän erikoisempaa, vaikkapa miekkailua? Tyylikäs laji, joka sopii kaikenikäisille.

12105860_1052018194839060_2702657812974232495_nHelsingin miekkailijat aloittaa syksyllä uuden veteraani-ikäisten liikkujien miekkailuryhmän seuran miekkailusalilla hyvien kulkuyhteyksien päässä Länsi-Pasilassa. Maanantaisin klo 14–16.00 pidettävä ryhmä on suunnattu yli 60-vuotiaille miehille ja naisille, jotka eivät ennen ole harrastaneet lajia. Kurssi alkaa 12.9. 2016.

Miekkailu on moderni, turvallinen ja monipuolinen kamppailulaji, joka kehittää laaja-alaisesti erilaisia motorisia taitoja sekä kehon ja mielen hallintaa. Laji sopii sopii kaiken ikäisille liikkujille, niin naisille kuin miehillekin. Miekkailun keskeisiä periaatteita ovat reilu peli sekä vastustajan kunnioittaminen.

Alkeiskurssilla opitaan miekkailun perustekniikkaa,-taktiikkaa ja lajisanastoa niin, että kurssin suorittaneet ovat valmiita jatkamaan harrastusta. Alkeiskurssin jälkeen harjoitukset jatkuvat kurssin jälkeen jatkaville samaan aikaan.

Kurssin vetäjä on yli kaksikymmentä veteraanien arvokisamitalia voittanut miekkailija, Marja-Liisa Someroja, jolla on yli viidenkymmenen vuoden kokemus miekkailusta ja sen opettamisesta.

ml_rajattu.300x0
Kurssin vetäjä Marja-Liisa Someroja on moninkertainen veteraanien maailmanmestaruusmitalisti kalvalla ja floretilla ja hänellä on yli viidenkymmenen vuode kokemus miekkailusta ja sen opettamisesta.

Mukaan tarvitset vain pitkät verryttelyhousut, t-paidan ja sisäpelitossut. Kurssin kesto on 8 harjoituskertaa. Kurssit pidetään Helsingin miekkailijoiden miekkailusalilla osoitteessa Kyllikinkatu 10 Tekesin pääkonttorin vieressä Länsi-Pasilassa.

Kursseista peritään 20 € ilmoittautumismaksu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssin hinnasta laskutetaan kurssin päätyttyä. Kurssin hinta on eläkeläisille 80€ ja muille 120€. Eläkeläisalennuksen voi lunastaa ilmoittautumisen yhteydessä Holvi-palvelussa alennuskoodilla VETE2016

Ilmoittaudu kurssille täältä!

Vakuutus ei sisälly kurssin hintaan, joten jokaisen kannattaa hankkia edullinen harrastajavakuutus Suomen miekkailuliiton sivuilta 40 euron hintaan.

Lisätietoja: info@helsinginmiekkailijat.com

%d bloggers like this: