Naisille floretin joukkue SM-kultaa

Home / Kilpailutulokset / Naisille floretin joukkue SM-kultaa

Floretin SM-kilpailut jatkuivat joukkuekilpailuilla. Miesten kisassa oli 6 joukkuetta kolmesta eri seurasta ja naisten 4 joukkuetta kahdedsta eri seurasta. Miesten kisassa miekkailtiin 3 joukkueen alkuerät ja sen jälkeen pudotusottelut. HFM:n miesten joukkue oli pronssiottelussa. Ottelu oli melko tiukka, hyviä taisteluita, mutta Oulun joukkue otti voiton viiden piston erolla.

Naisten kisassa oli yksi erä, jossa kaikki ottivat kaikkia vastaan. Ottelut menivät vähän ympäri ja tuli kolmen joukkueen uusinta. Uusinnassa joukkueen jokainen jäsen miekkailee yhden ottelun eli 15 pistoon tai aika myös oli pelissä mukana. HFM voitti kuitenkin molemmat uusintaottelut, 15-10 ja 15-12. Tiukkoja taisteluita nähtiin.

FlorettiSMjoukkue2012

Laura Tuunanen, Lena Tallroth-Kock ja Marja-Liisa Someroja

%d bloggers like this: