HFM:lle tupla kultaa floretin SM-kisoissa Rovaniemellä!

Home / Kilpailutulokset / HFM:lle tupla kultaa floretin SM-kisoissa Rovaniemellä!

Andras Koroknay-Pal voitti 10. SM-kultamitalinsa jännittävässä ottelussa Oulun Paulus Tokolaa vastaan. Ottelu päättyi 15-11. Miesten alkuerässä oli yllätysykkösenä HFM:n Samuli Tarvainen. Hän oli itse hieman hämmentynyt tilanteesta, mutta selvitti hienosti ensimmäisen pudotusottelunsa, mutta hävisi seuraavan Oulun Teemu Korhosta vastaan 15-11. Samulin sijoitus ensimmäisissä floretti SM-kisoissaan hienosti 5!
Naisten kisassa loppuotteluun päätyivät Lena Tallroth-Kock ja Marja-Liisa Someroja. Lena voitti tiukan taistelun jälkeen samoin luvuin 15-11.

Sunnuntaina miekkaillaan vielä joukkuekilpailut.

SM-kisan tulokset löytyvät täältä

%d bloggers like this: