EM-KISAT JATKUIVAT MIESTEN KISALLA

Home / Kilpailutulokset / EM-KISAT JATKUIVAT MIESTEN KISALLA

Miesten kisassa Niko Vuorinen voitti alkuerän kaikki ottelunsa ja siirtyi cup-otteluhin ranking kakkosena. 64-cupissa Niko voitti Hollannin Tristan Tulenia vakuuttavasti pistoin 15-5. 32-cup ottelussa Latvian Mihails Jeremenkopääsi liian monta kertaa johtoon, jonka Vuorinen aina tasoitti. ”Tasatilanteessa 14-14 tuli pieni jäätyminen joka heti kostautui”, kommentoi Vuorinen niukan 14-15 tappion jälkeen. Dennis Bade sijoittui EM-kisassa sijalle 39. (Tämä teksti on liiton sivuilta.) Alexander Lahtinen karsiutui valitettavasti jo alkueräkierroksella.

Italiassa olosuhteet kisan aikana olivat huonot. Osa alueista oli teltassa eikä missään ollut ilmastointia ja lämpötila Italian kesässä on korkea jo valmiiksi. Finaalit miekkailtiin vanhassa linnassa, jossa kuumuus oli vielä pahempi. Olosuhteet olivat vaativat urheilijalle. Italian miekkailijat olivat finaaleissa vain tosi harvoissa sarjoissa eli mitalisaalis oli tälla kertaa vaatimaton. Varmaankin urheilijat satsaavat täysillä juuri nyt vain jo lähellä oleviin olympialaisiin eikä EM ollut päätavoite.

%d bloggers like this: