Liiton EM-mitalikahvit pidettiin SLU-talolla 4.6.2012

Home / Kilpailutulokset / Liiton EM-mitalikahvit pidettiin SLU-talolla 4.6.2012

Suomen Miekkailu- ja 5-ottelluliitto järjesti Catharina Kockin mitalikahvit SLU-talon saunakabinetissa 4.6.2012 klo 16. Paikalle olisi mahtunut vielä lisää miekkailun ystäviä.

Olympiakomitean Asko Härkönen oli paikalla, kun Catan isoisä Boris Kock herätti keskustelun aiheesta henkinen valmennus. Boris totesi, että monasti urheilija on kunnossa alaosasta kaulaan saakka, mutta päässä voi olla lukko tai muita esteitä hyvän tuloksen saavuttamiseksi. Asko Härkönen tiesi kertoa, että tämä asia on tiedostettu myös olympiakomiteassa ja HUMU-työryhmässä asiaa on myös pohdittu ja mietitään, miten asia saadaan parempaan malliin tulevaisuudessa.

Onnittelut Catalle vielä kerran!

Mitalikahvit_Cata2012

 

%d bloggers like this: