KALVAN SUOMEN MESTARIT 2011!

Home / Kilpailutulokset / KALVAN SUOMEN MESTARIT 2011!

HFM:n Lena Tallroth-Kock taisteli kokemuksen tuomalla varmuudella itselleen jälleen naisten kalvan Suomen mestaruuden. Finaaliottelussa taipui Kalpa Veljien Suvi Lehtonen selvästi luvuin 15-9. Lena pudotti finaalin aikaisemmassa ottelussa myös Catharina Kockin, mutta niukasti, tiukassa taistelussa ottelutuloksella 15-14.

Miesten kisassa HFM:n Alexander Lahtinen uusi viimevuotisen voittonsa ja kukisti finaalissa Miekka-Miesten Antti Kermisen ylivoimaisesti tuloksella 15-4. Andras Koroknay-Pal sijoittui myös hyvin voittaen pronssimitalin yhdessä Miekka-Miesten Tommi Kosusen kanssa.

LÄMPIMÄT ONNITTELUT SUOMEN MESTAREILLE! ja myös pronssimitalistille sekä valmentajille Peeterille ja Kaidolle!


Naisten kilpailun mitalistit ja Miesten kilpailun mitalistit. Kisan lopputulokset tästä

%d bloggers like this: