LEVI OPEN floretti ja kalpakilpailut Levillä 29.-30.1.2011

Home / Kilpailutulokset / LEVI OPEN floretti ja kalpakilpailut Levillä 29.-30.1.2011

HFM järjesti yhteistyössä Oulun Miekkailuseuran ja Rovaniemen Miekkailjoiden kanssa 13. kerran maailman pohjoisimmat miekkailukilpailut.
Kisaan osallistui myös FIE:n virallinen valokuvaaja Serge Timacheff. Hän oli saanut mukaansa myös Seattlen Fencing Academy-seurastaan 4 muuta miekkailijaa. Naisten kisaan osallistui Jo Rorberg, miesten kalpakisaan Sergen lisäksi nuori Jo McDonald, ja Kevin Mar,joka on myös seuran yksi valmentaja. Sergen poika Alexander toimi kisassa tuomarina. Hän on itse säilämiekkailija. Lisäksi hän sekoitti suomalaisten tyttöjen päät, mutta ihastui itse suomalaisten luonnolliseen kauneuteen.

Englannista paikalla oli myös 4 miekkailijaa. Heistä veteraanimiekkailijat Sharon ja Roger Nickless olivat paikalla myös viime vuonna, mutta Finnairin matkatavaraongelmien vuoksi he eivät silloin saaneet varusteitaan ajoissa eivätkä voineet osallistua kisaan. Mutta lupasivat silloin tulla tänä vuonna uudelleen, ja tulivat! Tällä kertaa he tulivat Hongkongista asti!

Tällä kertaa illanvietto järjestettiin taas meille tutussa isossa talossa, jossa tarjolla oli poronkäristystä ja puikulaperunamuusia ja pannukakkua tavanomaisten lisäkkeiden kanssa. Illallinen oli menestys. Oli kiva, kun oli paljon samanhenkisiä ihmisiä paikalla ja keskustelu oli vilkasta. Suurkiitos onnistuneesta illasta kuuluu Ilarille. Hänen avullaan saimme luotua olosuhteet ja valmistettua ruoat ajoissa.

Ulkolaiset vieraat ehtivät tehdä pitkän viikonvaihteen aikana kaikenlaista. Lasketella, hiihtää murtomaahiihtoa,ratsastaa Islannin hevosilla, tehdä moottorikelkkasafarin, vierailla ja yöpyä Ylläs-tunturin lumikylässä, käydä tanssimassa ja nauttia kylpylässä. Me suomalaiset emme olleet ihan yhtä tehokkaita, mutta lähes.

Levi viikonvaihde on aina tietenkin vähän rankka kisajärjestelyjen kanssa, mutta aina tuntuu reissun jälkeen hyvältä, että se taas tehtiin. Kiitos Oulun ja Rovaniemen seuran aktiiveille sekä Terhille, Maijalle, Lenalle, Katrille, Peterille, Janille, Curtille, Jockelle ja Pekalle avusta kisan järjestelyissä. Ja Lelalle erityiskiitos www.leviopen.net-sivuston perustamisesta ja ylläpidosta (edellinen .com -loppuisen olivat venäläiset ostaneet ja siitä olisi pitänyt maksaa isot rahat) sekä mitalin logon suunnittelusta. Kisan viralliset tulokset löytyvät tästä

%d bloggers like this: