Tammikuussa hyviä kisatuloksia ja mestaruuksia!

Home / Kilpailutulokset / Tammikuussa hyviä kisatuloksia ja mestaruuksia!

Tammikuussa oli alle 20 vuotiaiden ja alle 17 vuotiaiden SM-kisat. Kisat olivat tänä vuonna ensimmäisen kerran näin aikaisin. Kisoihin ilmoittautuminenkin osoittautui haasteelliseksi Joulun lomien takia, kaikille seuroille. Kansainvälinen kilpailukalenteri on muuttunut niin paljon, että myös nämä kisat oli pakko sijoittaa alkuvuoteen.

Alle 20 vuotiaiden SM-kisoissa tuli mestaruuksia ja mitalisijoja mukavasti. Catharina Kock voitti naisten a 20 v mestaruuden ja Michaela Kock taisteli hopealle. Joukkuekilpailuissa tyttöjä oli 5 joukkuetta ja HFM voitti mestaruuden joukkueella Catharina,Michaela, Åsa Liesoja ja Kaisa Penttinen.
sekä pronssimitalit joukkueella Emma Karstunen, Annette Alhonen ja Eveliina Junikka.
Poikien kilpailuissa ei tällä kertaa tullut seuralle mitaleja henkilökohtaisessa kisassa, mutta joukkuekilpailuissa HFM oli Turun voittojoukkueen jälkeen toisena joukkueella Alexander Lahtinen, Pontus Huttunen, Thomas Jack ja Benjamin Laine. Poikien joukkueita oli 8. Kaikki lopputulokset tästä

Alle 17 v SM-kilpailuissa Kaisa Penttinen miekkaili pronssille ja tyttöjen joukkue Emma Karstunen, Kaisa Penttinen, Eveliina Junikka ja Andrea Rados taisteli myös pronssia. Joukkueita oli 6.
Poikien sarjassa joukkueita oli 7, HFM:n nuori joukkue Thomas Jack, Jaakko Paavolainen ja Miro Hedström oli vielä hankkimassa kokemusta. Lopputulokset tästä

%d bloggers like this: