Kiitos vielä kaikille kuluneesta vuodesta 2021 ja parempaa vuotta 2022!

Valitettavasti joudumme sulkemaan Helsingin miekkailijoiden salin yli 18-vuotiailta harrastajilta tämän hetkisen tiedon mukaan ajalle 28.12.2021–10.1.2022.

 Alla AVI:n ohjeita asiasta.HFM:n kevätkausi alkaa 10.1.2022, mutta ilmoitamme lähempänä, miten pandemiatilanne vaikuttaa toimintaamme.

Lasten ja nuorten sekä ns. ammattiurheilijoiden toiminta voi jatkua normaalisti.
Aikuisten harrastustoiminta on valitettavasti keskeytettynä ainakin 10.1.2022 asti.
AVI:Etelä-Suomen aluehallintovirasto on kiristänyt koronarajoituksia Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella merkittävästi. Uudet määräykset koskevat kokoontumisia ja tilojen käyttöä, ja ne tulleet voimaa 28.12. alkaen. Koronapassia ei voi ottaa käyttöön rajoitusten vaihtoehtona.
Uudellemaalle on annettu tartuntalain pykälän 58 g mukainen määräys tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemisesta. Sulkupäätös on voimassa kaksi viikkoa ajalla 28.12.2021–10.1.2022. Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea: esim. joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilatSuljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan. Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista.”Rajoitustoimet kohdistetaan ensisijaisesti aikuisiin, minkä vuoksi alle 18-vuotiaiden ohjattu harrastustoiminta on rajattu tilojen sulkupäätöksen ulkopuolelle.”