Seuramme palkitsee vuosittain 13-20v ryhmästä superjunnun ja alle 12 vuotiaiden ryhmästä minizorron. Tänä vuonna minizorroissa valinta osui kahteen miekkailijaan.

Vuoden 2020 minizorrot ovat Havu Hyvärinen ja Sam Lilley

Valinnat osuivat heihin sen takia, että kummatkin ovat osoittaneet harjoituksissa suurta intoa uuden oppimiseen ja omaan kehitykseen miekkailijana. He ovat innokkaasti aina mukana harjoitteissa ja otteluissa, mutta ottavat myös hyvin huomioon harjoituskaverit. Kummatkin ovat aina harjoituksissa iloisella mielellä ja auttavat mielellään muita miekkailijoita.

Heidän tekninen ja taktinen kehitys miekkailijoina on myös ollut huomattavaa lähiaikoina.


Vuoden 2020 Superjunnuksi on valittu Einar Rantala

Einar on ollut erittäin aktiivinen miekkailija ja hän on lyhyessä ajassa kehittynyt erittäin paljon. Hän on käynyt usein kilpailuissa ja tänä vuonna hän saavutti kisamenestystä voittaen hopeaa Turun masters kilpailuissa. Hän on harjoituksissa hyvä treenikaveri ja on hyvä treenivastus sekä junioreiden, että edareiden harjoituksissa.

Meillä oli myös syksyllä torstai tournamentti. Tässä tournamentissa oli 9-12v, 13-18v ja aikuisilla viikottainen kilpailu, josta jaettiin miekkailijoille pisteitä. Koko kauden pisteet on nyt laskettu yhteen ja voittajat ovat selvillä.

Aikuisten torstai tournamentissa voittajaksi taisteli:

  1. Christian Jokinen
  2. Mikko Tuohiniemi
  3. Juha Vuorinen

13-18v tournamentissa

  1. Einar Rantala
  2. Kerkko Järvi
  3. Aarre Valkonen

9-12v tournamentissa

  1. Elisabeth Shmidt
  2. Anna Matikainen
  3. Sam Lilley


Suuret onnittelut kaikille voittajille.