All Stars Helsinki – kansainvälinen miekkailuturnaus 7.4.2018

Home / Uutiset / All Stars Helsinki – kansainvälinen miekkailuturnaus 7.4.2018

All Stars Helsinki 2018 -turnaus on kansainvälinen kutsukilpailu, joka koostuu kahdesta osiosta: henkilökohtaisesta kilpailusta sekä North vs. South -joukkueottelusta. All Stars -turnaus on järjestetty aiemmin Ateenassa (2016) sekä Roomassa (2017). Ateenassa voittoon kiri Bas Verwijlen Hollannista, Roomassa taas voitti italialainen Enrico Garozzo. Tällä kertaa turnaus siirtyy kertaheitolla pohjoiseen, kun kilpailu järjestetään Helsingissä GLO Art -hotellin upeassa Jugend-salissa.

Kilpailun osallistumissääntöjä on laajennettu niin, että henkilökohtaiseen kilpailuun on mahdollista päästä mukaan karsintaturnauksen kautta, eli jokaisella on mahdollisuus päästä koettamaan onneaan huippujen kanssa.

Varmistuneiden osallistujien joukossa on euroopanmestarimitalistit Pavel Pitra ja Jiri Beran, olympia- ja viisinkertainen mm-mitalisti Andras Rédli sekä suomen ykkösmiekkailija ja grad prix -mitalisti Niko Vuorinen. Lisätietoja kilpailusta löytyy kisasivustolta.

Kisojen lipunmyynti on nyt avattu. Holvi-palvelun kautta voit muun muassa ostaa lippuja ja ilmoittautua karsintaturnaukseen.

Nähdään huhtikuussa Glo Art -hotellissa!

%d bloggers like this: