Rasmus Mellanen valmentajan ammattitutkintokoulutukseen

Home / Uutiset / Rasmus Mellanen valmentajan ammattitutkintokoulutukseen


Helsingin miekkailijoiden valmentaja Rasmus Mellanen on hyväksytty Suomen Urheiluopiston valmentajan ammattitutkintokoulutukseen. Koulutus  järjestetäänoppisopimusmuotoisena yhteistyössä seuran ja Vierumäellä sijaitsevan urheiluopiston kesken ja alkaa helmikuussa 2018.

Vierumäen arvostettuun koulutukseen valitaan vuosittain 16–20 eri lajien valmentajaa. Valinta tapahtuu hakulomakkeen, puhelinhaastattelun sekä lajiliiton tai vastaavan järjestön suosituksen perusteella. Koulutus kestää vuoden.

Seuran puheenjohtajan Joonas Lyytisen mukaan Suomen korkeatasoisin valmentajan ammattitutkintokoulutus tarjoaa seuralle hienon mahdollisuuden tutustua ja ottaa käytöön ammattimaisen huippuvalmennuksen uusimpia käytäntöjä ja malleja myös omassa toiminnassa. “On erittäin hienoa, että olemme löytäneet Rasmuksen kaltaisen motivoituneen ja kunnianhimoisesti omaa ammattitaitoaan kehittävän nuoren valmentajan seuraamme”, Lyytinen jatkaa.

“Koulutuksen ohjelma vaikutti erittäin mielenkiintoiselta ja olen erittäin onnellinen että minut sinne valittiin. Pystyn kehittymään valmentajana vielä paljon ja odotan innolla helmikuuta. Kiitän Helsingin miekkailijoita saamastani tuesta ja kannustuksesta matkallani valmentajaksi”, Rasmus Mellanen kommentoi valintaansa. 

%d bloggers like this: