Lisenssit kuntoon kaudelle 1.9.2017-31.8.2018

Home / Uutiset / Lisenssit kuntoon kaudelle 1.9.2017-31.8.2018

Uusi miekkailun kisakausi on alkanut ja uudet lisenssit tarvitaan kaudelle 1.9.2017-31.8.2018.

Kaikille kausimaksun maksaneille miekkailijoille Helsingin miekkailijat hankkii Miekkailu ja 5-otteluliiton harraste-lisenssin.

Harrastelisenssi sisältää harrastetason  OP-Sporttiturvan, joka on nimenomaan urheilijoita varten kehitetty vakuutus. Siinä yhdistyy tapaturma- ja sairaskuluvakuutus. Pohjola Sairaala on yllättävän tapaturman sattuessa Sporttiturva vakuutuksen ensisijainen hoitolaitos Helsingissä ja Tampereella. Saat saman katon alta erikoislääkärien vastaanottopalvelut, tutkimukset, leikkauspalvelut ja kuntoutuksen! Vakuutuksen tarkemmat tiedot on luettavissa täältä: http://www.fencing-pentathlon.fi/site/assets/files/1179/sm5l_vakuutusseloste_pohjola2015.pdf

Mikäli et ole rekisteröitynyt Suomisporttiin, käy tekemässä se www.suomisport.fi –sivustolla. Ohjelmaan syötetään joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon Suomisportti lähettää kertakäyttöisen vahvistuskoodin linkkinä, jolla ohjelmaan pääsee sisään ja rekisteröitymään Suomisporttiin. Ohjelman kautta tilataan tarvittavat lisenssit ja vakuutukset.

Vanhemmat pystyvät rekisteröitymään Suomisport-sivulle ja valitsemaan lisenssin ja vakuutuksen joko itselleen tai lapselleen tai molemmille.

Kuten jo sanottua, seura hankkii h-lisenssin kaikille kausimaksun HFM:n maksaneille miekkailijoille. Saat siitä Suomisportilta vahvistuksen sähköpostiisi.

Hankitut harrastelisenssit näkyvät myös Miekkailu- ja 5-otteluliiton sivulla: https://www.fencing-pentathlon.fi/miekkailu/kilpailutoiminta/liiton-kilpailu-ja-harrastelisenssit/harrastelisenssin-haltijat/

Jos suunnitelmissasi on kilpailla kansallisella tasolla tulevalla kaudella, tarvitset kilpailulisenssin ja kilpavakuutuksen. Harrastelisenssin ja harrastevakuutuksen pystyy korottamaan kilpailulisenssiksi ja -vakuutukseksi Suomisportissa. Ohjelma huomioi aiemmin hankitun lisenssin/vakuutuksen ja maksat vain uuden ja vanhan lisenssin/vakuutuksen erotuksen. Ohjelma tarjoaa jokaiselle oikean ikäluokan vaihtoehdon. Harrastelisenssin vakuutus ei kata kilpailuja, jonka takia myös vakuutus pitää päivittää kilpavakuutukseksi.

Hankitut kilpalulisenssit näkyvät myös Miekkailu- ja 5-otteluliiton sivulla: https://www.fencing-pentathlon.fi/miekkailu/kilpailutoiminta/liiton-kilpailu-ja-harrastelisenssit/current-license-holders/

Ohjeet kansainvälisten lisenssien hankkimiseen löytyy Miekkailu- ja 5-otteluliiton sivulta:  /https://www.fencing-pentathlon.fi/miekkailu/kilpailutoiminta/liiton-kilpailu-ja-harrastelisenssit/

Oikein hyvää alkanutta harjoitus- ja kilpailukautta kaikille!

%d bloggers like this: