Helsingin miekkailijoilla uudet, kivat veryttelyasut!

Home / Uutiset / Helsingin miekkailijoilla uudet, kivat veryttelyasut!

Helsingin miekkailijoilla on uudet veryttelyasut yhteistyössä Stadiumin kanssa! Valikoimassa löytyy verkkareiden lisäksi myös huppareita ja t-paitoja, joissa on HFM:n logo. Takki on yksivärinen vaalean sininen ja housut tumman siniset (kuvassa aurinko täplittää kangasta). Verkkariin tulee selkään iso valkoinen HFM:n logo, eteen pieni logo ja nimi valkoisella. Muihin tuotteisiin tulee pieni HFM:n logo eteen yläosaan. HFM on valinnut viralliseksi tuotemerkikseen NIKEn. Kaikista seuratuotteista saamme bonusta seuralle.

http://www.stadiumteamsales.fi/helsinginmiekkailijat

Rekisteröidy käyttäjäksi tilauksen tekemistä varten Stadiumin sivuston oikeasta ylälaidasta. Nettikaupan avulla voit tehdä tilaukset nopeasti ja ympäri vuorokauden. Viikonloppuisin tilauksia voi tehdä ainoastaan nettikaupasta, myymälässä Stadium ei ota tilauksia vastaan. Tilaukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä. Painetuilla tuotteilla ei ole vaihto/ eikä palautusoikeutta, joten tuotteita kannattaa käydä sovittamassa ennen tilausta Stadiumin Showroomissa Itäkeskuksessa myymäläaukioloaikojen puitteissa. Tuotteet maksetaan ja lunastetaan Itäkeskuksen Stadiumista.

Helsingin miekkailijoilla on TeamSales myyjä Itäkeskuksen Stadiumissa ja hän vastaa tilauskysymyksiin ja muihin asioihin arkisin viikolla 09:00-18:00. Yhteystiedot: Stadium Itäkeskus, Itäkatu 1 A 7, 00930 Helsinki , puh. +358 20 7900 275, teamsales.itakeskus@stadium.fi .

Tilattavat tuotteet kannattaa käydä sovittamassa Itäkeskuksen Stadiumissa ennen tilausta. Viikolla tilauksen voi tehdä myymälässäkin. Kaikkina aikoina tilukset voi tehdä Stadiumin nettisivujen kautta.

 

%d bloggers like this: