Syksyn uutuus: miekkailun alkeiskurssi 9–12-vuotiaille tytöille!

Home / Tulevat alkeiskurssit / Syksyn uutuus: miekkailun alkeiskurssi 9–12-vuotiaille tytöille!

Helsingin miekkailijat järjestävät syksyllä 2017 miekkailun alkeiskurssin 9–12-vuotiaille tytöille. Kurssi pidetään tiistaisin alkaen 5.9. klo 16.30–18.00.  Mukaan tarvitset vain pitkät verryttelyhousut, t-paidan ja sisäpelitossut. Kurssin kesto on 8 harjoituskertaa. Kurssit pidetään Helsingin miekkailijoiden miekkailusalilla osoitteessa Kyllikinkatu 10, 00240 Helsinki.

Ilmoittautumiset Holvi-palvelun kautta.

Miekkailu on moderni, turvallinen ja monipuolinen kamppailulaji, joka kehittää laaja-alaisesti erilaisia motorisia taitoja sekä kehon ja mielen hallintaa. Miekkailun keskeisiä periaatteita ovat reilu peli sekä vastustajan kunnioittaminen. Alkeiskurssilla opitaan miekkailun perustekniikkaa ja -taktiikkaa niin, että kurssin suorittaneet ovat valmiita jatkamaan harrastusta seuran normaaleilla harjoitusvuoroilla.

Kursseista peritään 20 € ilmoittautumismaksu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.  Loput 100€ kurssin hinnasta laskutetaan kurssin päätyttyä. Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton  Zorro-käsikirjasta löydät hyödyllistä tietoa aloitteleville miekkailijoille ja heidän perheilleen!

Lasten alkeiskurssien osallistujat on vakuutettu. Alkeiskursseilla saa ohjausta tarvittaessa myös englanniksi.

Lisätietoja: info@helsinginmiekkailijat.com

%d bloggers like this: