Niko Vuorinen hienosti 19. Bogotan GP-kisoissa 28.5.2017

Home / Kilpailutulokset / Niko Vuorinen hienosti 19. Bogotan GP-kisoissa 28.5.2017

Niko Vuorinen hoiteli upeasti alkueräottelut kalpamiekkailun GP-kisassa Kolumbian Bogotassa 26.5.2017. Hän eteni suoraan finaaliottelupäivälle voitettuaan viisi otteluaan kuudesta häviten vain Tšekin Jiri Beranille.

Niko voitti ensimmäisen cup-ottelunsa Korean Sung Ho Ania vastaan (15-13) finaalipäivällä, mutta hävisi seuraavan ottelunsa 32-cupissa Venäjän Vadim Anokhinille (11-15).

Nikon kommentointia kisasta:

– ”Kisa lähti hyvin käyntiin, korealaisesta sain vahvan johdon ottelun keskivaiheilla, joka piti riittävästi loppuun asti. Anokhin oli taas selkeästi kovempi kuin korealainen, ja pistoista joutui tappelemaan enemmän. Ottelu oli tasainen, kunnes se kääntyi 10-10 -tilanteessa parin huonosti valmistellun hyökkäykseni takia 10-13: -tappiotilanteeksi. En saanut korjattua enää tästä.

– Tulos on kohtuullinen, ja hyvän kevään päätteeksi on aika suunnata katse kesän arvokisoihin. Seuraavaksi – kesäkuussa – on tiedossa kisoista kovin, kilpailu Euroopan mestaruudesta.”

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: