HFM:n kalpajoukkue historiallisesti 12. Pariisin joukkue MC-kisassa 14.5.2017

Home / Kilpailutulokset / HFM:n kalpajoukkue historiallisesti 12. Pariisin joukkue MC-kisassa 14.5.2017

Miesten kalpajoukkueelle historiallinen voitto – joukkue eteni historiallisesti 16 parhaan joukkoon Pariisin maailmancupissa, joka on nykymuotoisen kisäjärjestelmän aikana ensimmäinen kerta. Miesten joukkue, joka koostuu HFM:n Alex Lahtisesta, Jaakko Paavolaisesta ja Niko Vuorisesta sijoittui lopulta kahdenneksitoista. Näin mahdollistui peräti viiden ottelun kisaaminen, kun aiemmin ottelut ovat jääneet ensimmäiseen tappion myötä.

Paikka 16 joukoon tuli 45-38 -voitolla Tšekistä, maailmanrankingissä kymmenenneksi sijoitetusta joukkueesta ja edellisen maailmancupin voittajasta. Joukkuekilpailussa oli 30 maata kaikkiaan mukana.  Seuraavaksi vastaan tuli seitsemänneksi sijoitettu Sveitsi, joka vei voiton 45-29. Suomi puolestaan voitti Saksan upeasti tiukassa ottelussa 45-44. USA kukisti Suomen 35-45 ja viimeisessä ottelussa Venezuela teki saman tempun pistoin 32-45.

Lämpimät onnittelut Alex, Jaakko ja Niko upeasta saavutuksesta!

 

%d bloggers like this: