HFM:lle suomenmestaruus (U17), tuplahopeaa (U20) ja pronssia (U20) joukkueiden SM-kisoissa 6-7.5.2017

Home / Kilpailutulokset / HFM:lle suomenmestaruus (U17), tuplahopeaa (U20) ja pronssia (U20) joukkueiden SM-kisoissa 6-7.5.2017

Helsingin miekkailijoilla oli kaikkiaan kuusi joukkuetta kilpailemassa juniorijoukkueiden suomenmestaruuksista U17- ja U20-sarjoissa Kirkkonummella viikonloppuna. Tuloksena on suomenmestaruus (U17 pojat), kaksi hopeaa (U20 tytöt ja pojat) ja pronssi (U20 pojat)!

Pojat U17 voittivat kultaa joukkueella (HFM1) Amos Skogster, Ali Isokangas, Ville Ahokas ja Julius Jutila!

Tytöt U20  taistelivat  hopeaa joukkueella (HFM) Anna Vuorinen, Laura Pöysti, Ellen Ekblom ja Anna Peltonen.

Poikien U20 sarjassa molemmat kisanneet HFM:n joukkueet olivat mitaleilla. Hopeaa voittivat joukkueella (HFM1) Julius Jutila, Väinö Paavolainen ja Moritz Skogster sekä pronssia voittivat joukkueella (HFM2) Ville Ahokas, Ali Isokangas ja Amos Skogster.

Lisäksi nähtiin tiukkoja otteluita ja aivan uusia miekkaillijoitamme kilpailemassa. Nuori U17- joukkue HFM 2 (Aleksi Ahokas, Neo Karlsson, Ville Sani) oli lähes pronssilla, sillä se hävisi semifilaaleissa Porvoon miekkailijoille niukasti ja tuli näin ollen neljänneksi. Samoin toinen nuori 17-joukkue HFM 3 (Mikael Harjunpää, Aldo Nieminen, Joel Repo ja Antton Vainio) osallistui rohkeasti SM- joukkuekilpailuihin, vaikka joukkueen miekkailuharrastus alkanut vasta tämän vuoden puolella. Upeasti tuli pistoja ja rutkasti kokemusta jatkoon. Ja hauskaa oli!

 

%d bloggers like this: