HFM:n kaudenaloitusviikonloppu ja kisamatka Haapsaluun 11. – 13.8.

Home / Leirit / HFM:n kaudenaloitusviikonloppu ja kisamatka Haapsaluun 11. – 13.8.

Helsingin miekkailijat järjestävät kaudenaloitusviikonlopun Viron Haapsalussa 11. – 13.8. 2017. Viikonlopun aikana harjoitellaan uudessa hienossa Endel Nelis-miekkailusalilla ja lauantaina halukkailla on mahdollisuus osallistua legendaariseen Valge daami -miekkailukilpailuun Haapsalussa.

Viiikonloppuleirin valmentajana toimii maailman 35. parhaaksi miekkailijaksi rankattu Sten Priinits, joka on myös opiskellut ammattivalmentajaksi.  Viikonlopun aikana miekkailuharjoitusten ohella tehdään oheisharjoittelua Haapsalun urheilukeskuksen erinomaisissa tiloissa.

Leiri sopii kaikille seuran miekkailijoille aikuisaloittelijoista kilpaileviin junioreihin. Myös ei-miekkailevat perheenjäsenet ovat tervetulleita ja heille järjestetään mahdollisuus kokeilla miekkailua.

Leirin hinta on 200€ sisältäen kuljetukset Tallinnan satamasta Haapsaluun, majoituksen kahden hengen huoneissa korkeatasoisessa Fra Mare-kylpylässä, ruokailut ja miekkailu- ja muut harjoitukset.

Paikkoja on rajattu määrä, joten kannattaa varata oma paikkasi mahdollisimman nopeasti. Ilmoittautumiset viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Ilmoittautumiset Holvi-palvelun kautta:

%d bloggers like this: