HFM:lle uusia seuratuomareita!

Home / Uutiset / HFM:lle uusia seuratuomareita!

Junioreiden Suurkisojen yhteydessä hyväksyttiin kuusi uutta seuratuomaria Helsingin miekkailijoille!

Seuraavat henkilöt suorittivat hyväksytysti seuratuomaripätevyyden kalvalla: Ellen Ekblom, Ali Isokangas, Antti Isokangas, Julius Jutila, Ville Sani ja Inka Uusitalo-Raoult. Lisäksi viime marraskuussa Moritz Skogster ja Amos Skogster suorittivat myös seuratuomaripätevyyden .  Lämpimät onnittelut kaikille uusille tuomareille!

FIE-tuomari Peter Grönholm on pitänyt seuratuomarikurssit ja Juhani Pääkkönen hoitanut käytännön järjestelyt. Lämpimät kiitokset molemmille kurssien ja käytännön näyttöjen mahdollistamisesta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nils Sirén ja Juhani Pääkkönen ovat suorittaneet kansallisen tuomarin pätevyyden viime vuonna 2016. Juhani toimii Helsingin miekkailijoiden tuomarivastaavana ja kaikissa tuomarointiasioissa voi olla häneen yhteydessä.

Viimeisen vuoden aikana on uusia tuomareita on valmistunut mukavasti. Koko ajan tarvitaan kuitenkin lisää tuomareita, jotta mahdollistetaan kaikkien kilpaileminen ilman tuomarimaksuja. Helsingin miekkailijat on iso seura ja miekkailijat käyvät ilahduttavan paljon kilpailemassa eri kisoissa, joilloin myös syntyy tuomarivelvoitteita. Kaikkien miekkailijoiden on hyvä suorittaa seuratuomaripätevyys, jotta kisoissa otteluiden säännöt ovat selvät ja tuomarien päätökset ymmärrettäviä. Monet vanhemmat aloittavat tuomaroinnin lastensa harrastuksen myötä ja ilman vanhempien panostusta ei useinkaan kisoja saataisi järjestettyä.

Helsingin miekkailijat järjestävät seuratuomarikursseja säännöllisesti. Kaikki tuomaroinnista innostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Ota yhteys helsinginmiekkailijat@gmail.com!

 

 

 

 

%d bloggers like this: