Niko Vuoriselle pronssia Kupittaan satelliitti MC-kisasta!

Home / Uutiset / Niko Vuoriselle pronssia Kupittaan satelliitti MC-kisasta!

Niko Vuoriselle pronssia ja fie-pisteitä Kupittaan maailmancupin satelliittikilpailusta!

Kupittaan kansainvälissä kisoissa lauantaina oli mukana 23 maata ja 90 miesmiekkailijaa.

Niko voitti alkuerissä viisi kuudesta ottelusta ja oli jatkossa cup-otteluihin. Ensimmäisessä ottelussaan Niko kukisti Venäjän Alexei Arkhipovin helposti (15-6) ja toisessa ottelussa hän voitti hongkongilaisen Ho Tin Ng´n (12-11).   Itävaltalainen Florian Schmid , joka oli alkuerien ykkönen, hävisi seuraavassa ottelussa Nikolle numeroin 15-7. Seuraavana oli vastassa Ruotsin nuori Linus Islas Flygare, joka joutui taipumaan numeroin 15-13 Nikolle. Ottelussa finaalipaikoista Niko hävisi Uzbekistanin Oleg Sokoloville 12-15. Niko sijoittui upeasti pronssille tässä koko päivän kestäneessä kisassa. Sokolov voitti finaalissa italialaisen Federico Bollatin tiukassa ottelussa 15-14.

Tämä oli Nikon kolmas mitali Kupittaan satelliitti maailmancupissa, aiemmin hän on sijoittunut hopealle 2009 ja 2012. Näiden lisäksi hän on voittanut satelliitti MC-kilpailuista pronssia Århusista 2011, Tukholmasta 2014 ja 2016.

Onnittelut upeasta pronssista ja fie-pisteistä! Niko on tällä hetkellä 47. maailman rankingissä.

HFM:llä oli mukana miesten kisassa seitsemän miekkailijaa. Mukana olleet juniorimiehet Julius, Väinö ja Moritz hoitivat hienosti alkuerät päästen kaikki jatkoon cup-otteluihin. Julius voitti peräti viisi kuudesta alkueräottelusta! Upeaa!

HFM:n sijoitukset:

3. Niko Vuorinen
23. Alex Lahtinen
37. Julius Jutila
51. Jaakko Paavolainen
63. Väinö Paavolainen
67. Moritz Skogster
89. Karl-Gustav Falkenberg

Sunnuntaina Kupittaan kisat jatkuivat naisten satelliitti MC-kilpailuna, johon HFM:n edustajana osallistui juniori Anna Vuorinen. Kisassa oli 49 osallistujaa 15:sta maasta. Anna pääsi myös hienosti alkueristä jatkoon cup-otteluihin. Ensimmäinen ottelu hoitui mallikkaasti Annan voittaessa Kameniscakovan (SVK) selvin numeroin 15-4. Seuraavaksi vastaan tuli Suomen naisten maajoukkuemiekkailija Anna Salminen, joka voitti ottelun selvästi 4-15. Annan sijoitukseksi tuli 31.

 

%d bloggers like this: