Florettimiekkailun alkeiskurssi 12-18-vuotiaille 1.2. alkaen

Home / Tulevat alkeiskurssit / Florettimiekkailun alkeiskurssi 12-18-vuotiaille 1.2. alkaen
Kuva: © Marie-Lan Nguyen / Wikimedia Commons, CC BY 2.5

Florettimiekkailun alkeiskurssi 12-18-vuotiaille tytöille ja pojille 1.2. 2017 alkaen.  Kurssi pidetään kaksi kertaa viikossa keskiviikkosin klo 16.30-18.00 ja sunnuntaisin klo 15.30-17.00.

Miekkailu lajina

Miekkailu on moderni, turvallinen ja monipuolinen kamppailulaji, joka kehittää laaja-alaisesti erilaisia motorisia taitoja sekä kehon ja mielen hallintaa. Laji sopii sopii kaiken ikäisille liikkujille, niin tytöille ja naisille kuin pojille ja miehillekin. Miekkailun keskeisiä periaatteita ovat reilu peli sekä vastustajan kunnioittaminen.

Alkeiskurssin sisältö

Alkeiskurssilla opitaan miekkailun perustekniikkaa,-taktiikkaa ja lajisanastoa niin, että kurssin suorittaneet ovat valmiita jatkamaan harrastusta seuran normaaleissa harjoitusvuoroissa. Mukaan tarvitset vain pitkät verryttelyhousut, t-paidan ja sisäpelitossut. Kurssin kesto on 8 harjoituskertaa. Kurssit pidetään Helsingin miekkailijoiden miekkailusalilla osoitteessa Kyllikinkatu 10, 00240 Helsinki.

Alkeiskurssin hinta

Kurssin kokonaishinta 120 €. Kursseista peritään 20 € ilmoittautumismaksu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssin hinnasta eli 100 € laskutetaan kurssin päätyttyä.

Ilmoittaudu Holvi-palvelun kautta!

%d bloggers like this: