Marja-Liisa Somerojalle kultaa Veteraanien MM-kilpailuissa!

Home / Kilpailutulokset / Marja-Liisa Somerojalle kultaa Veteraanien MM-kilpailuissa!

Tällä viikolla kisataan Veteraanien MM-mitaleista Saksan Stralsundissa. Kilpailua käydään kaikilla aseilla 50+, 60+ ja 70+ sarjoissa. HFM:stä mukana: Lena Tallroth-Kock, Marja-Liisa Someroja ja Irma Lindeman.

Huomenna torstaina luvassa naisten henkilökohtainen 50+ floretti ja naisten kalvan joukkuekilpailu. Perjantaina miekkaillaan floretin 70+ hekilökohtainen kilpailu ja lauantaina naisten floretin joukkuekilpailu.

Kilpailua voi seurata livenä alla olevista linkeistä:

LIVE STREAMING>>Live results and streaming

TULOSSEURANTA>>

Kalpa 70+

Marja-Liisa Someroja miekkaili upeasti kalvan 70+ sarjan MM-kultaa. Tämä oli Marja-Liisan 10. MM-Kulta!

Marja-Liisa ja Irma menivät molemmat suoraan 16-joukkoon alkueristä. Alkuerissä Irma voitti 3/6 ja Marja-Liisa 6/6. Toisella kierroksella Irma sai vastaansa Carol Seheultin (GBR) jolle Irma hävisi harmillisesti vain yhdellä pistolla 10-9 ja sijoittui kokonaiskilpailussa hienosti 9.

Marja-Liisa sai toisella kierroksella vastaansa Bettie Grahamin (USA). Marja-Liisa voitti ottelun selvin luvuin 10-0. Kolmannella kierroksella Marja-Liisalla oli vastassaan Irman päihittänyt Carol Seheult (GBR). Myös tämän ottelun Marja-Liisa hoiti tyylikkäästi luvuin 10-1 ja eteni semi-finaaleihin.

Semi-finaalissa Marja-Liisa kukisti Ute Schiffmannin (GER) luvuin 10-8 ja eteni finaaliin Ranskan edellisvuoden MM-voittajaa Marie Demaillea vastaan.

Finaalissa Marja-Liisa hallitsi ottelun ensimmäistä erää ja johti ottelua jopa 5-0. Toisessa erässä Demaille onnistui tasoittamaan tilanteen juuri ennen ajan loppumista tilanteeseen 6-6. Viimeisellä minuutilla Marja-Liisa pisti ratkaisevan vastapiston ja voitti tiukan ottelun lopulta luvuin 7-6!

Onnea Marja-Liisa! Todella hienoa miekkailua!

marjaliisa-mm-kultaa

Kuvassa: Marja-Liisa Someroja

TULOKSET>>

Alkuerät:
Marja-Liisa Someroja 6/6, Rank 2.
Irma Lindeman 3/6, Rank 7.8/16

Cup-Ottelut:
8/16
Marja-Liisa – GRAHAM Bettie (USA), 10-0 Voitto
Irma – SEHEULT Carol (GBR),  9-10 Häviö
4/8
Marja-Liisa -SEHEULT Carol (GBR), 10-1 Voitto
2/4
Marja-Liisa – SCHIFFMANN Ute (GER), 10-8 Voitto

1/2
Marja-Liisa – DEMAILLE Marie (FRA), 7-6 Voitto

Kalpa 50+

Naisten kalvan 50+ sarjassa miekkaillut Lena Tallroth-Kock sijoittui omassa sarjassaan 16. Alkuerissä Lena voitti 4/6 ottelua ja eteni suoraan 32-joukkoon.
Toisella kierroksella Lena sai vastaansa Italian Fabrizia Alessandrinin jonka hän voitti luvuin 10-8. Kolmannella kierroksella vastaan tuli Unkarin Judit Gyiurkan jolle Lena hävisi hyvän kamppailun jälkeen 10-7.

TULOKSET>>

Alkuerät:
Lena Tallroth-Kock 4/6

Cup-Ottelut:
16/32
Lena – ALESSANDRINI Fabrizia (ITA), 10-8 Voitto
8/16
Lena – GYIURKAN Judit (HUN), 10-7 Häviö

%d bloggers like this: