Rasmus Mellanen valmentajaksi Helsingin miekkailijoihin

Home / Uutiset / Rasmus Mellanen valmentajaksi Helsingin miekkailijoihin

14572665_1384739531536260_1339978667_oHelsingin miekkailijoiden valmennusryhmä vahvistuu lokakuun alusta uudella osa-aikaisella valmentajalla.

Helsingin miekkailijat ja Rasmus Mellanen ovat tehneet osa-aikaisen työsopimuksen vuoden 2017 kevään loppuun asti. Rasmus Mellanen tulee työskentelemään Helsingin miekkailijoissa valmentaja vastuualueenaan lasten ja nuorempien nuorten valmennus. Lisäksi Mellasen tehtäviin tulee kuulumaan seuran miekkailijoiden tukeminen ja ohjaaminen eri kilpailuissa.

Rasmus Mellanen suoritti viime keväänä Budapestissa järjestetyssä kansainvälisen miekkailuliiton FIE:n valmennusakatemiassa kalvan toiseksi korkeimman valmentajatutkinnon (prevôst). Helsingin miekkailijoissa hän on toiminut valmennustehtävissä jo vuodesta 2013 ja sitä ennen toiminut ohjaajana ja valmentajana Turun miekkailijoissa vuodesta 2007. Omalla miekkailu-urallaan Rasmus on saavuttanut henkilökohtaisen miesten suomenmestaruuden vuonna 2014 ja hopeaa alle 20-vuotiaiden pohjoismaidenmestaruuskilpailuissa vuonna 2012.

Helsingin miekkailijoiden puheenjohtajan Joonas Lyytisen mukaan “Rasse on kannustava, pidetty ja taitava valmentaja, joka on aktiivisesti kehittänyt erityisesti juniorien valmennustoimintaa HFM:ssä jo usean vuoden ajan. Hän  ottaa omatoimisesti ja aktiivisesti vastuuta ja hoitaa tehtävänsä tunnollisesti. Uskon, että Rasmuksen siirtyminen seuran työntekijäksi tulee vahvistamaan Helsingin miekkailijoiden laadukasta juniorivalmennustyötä entisestään”.

“HFM:ssä valmennusuran jatkaminen on tosi siistiä, koska HFM:llä on hyvä sali, toimiva seurarakenne sekä erittäin runsaasti tietotaitoa miekkailusta. Minun on HFM:ssä hyvä tehdä laadukasta juniorityötä erilaiset tavoitteet huomioiden”, Rasmus toteaa.

Helsingin miekkailijoiden lisäksi Rasmus työskentelee valmennustehtävissä myös Turun miekkailijoissa.

%d bloggers like this: