Catharina Kock 30. EM-kilpailuissa!

Home / Kilpailutulokset / Catharina Kock 30. EM-kilpailuissa!

Puolan Torunissa miekkailtiin EM-kilpailut floretilla kalvalla ja säilällä. Kilpailuun osallistui seuran miekkailijoista Niko Vuorinen, Alexander Lahtinen, Teemu Seeve, Catharina Kock sekä Michaela Kock.

Naisten kilpailussa Catharina Kock voitti 2/5 ottelua ja Michaela puolestaan 2/6 ottelua ja etenivät molemmat pudotuspeleihin. Catharina sai ensimmäisellä kierroksella vastaansa Ukrainan Pantelyevan jonka hän onnistui voittamaan erittäin tiukan kamppailun jälkeen 15-13. Michaela Kock sai vuorostaan vastaansa kokeneen venäjän Logunovan jolle Michaela hävisi luvuin 15-10. Catharinalle tuli seuraavalla kierroksella vastaan tuttu Puolan miekkailija Renata Knapik. Vaikka ottelu olikin tiukka viimeiseen erään asti voitti Knapik ottelun lopulta luvuin 15-11. Catharinan lopullinen sijoitus oli kilpailussa 30. joka on jo Catharinan toinen kerta kun hän sijoittuu EM-kilpailuissa 32-joukkon. Michaela puolestaan sijoittui kilpailussa 58.

catha

Miesten kilpailussa Alexander voitti 3/6, Niko 2/5 ja Teemu 2/5 ottelua alkuerissä ja kaikki etenivät pudotuspeleihin. Ensimmäisellä kierroksella Niko sai vastaansa Sveitsin Benjamin Steffenin joka tällä kertaa osoittautui paremmaksi luvuin 15-7. Teemu sai ensimmäisellä kierroksella vastaansa Viron Nikolaj Novosjolovin joka myös hän osoittautui tällä kertaa paremmaksi luvuin 15-11. Alexander joka eteni suoraan oiselle kierrokselle sai vastaansa Israelin Beskinin joka voitti tiukan ottelun jälkeen luvuin 15-10. Miesten lopulliset sijoitukset kilpailussa oli; Alexander 50. Niko 67. ja Teemu 69.

 

 

TULOKSET>>

%d bloggers like this: