Novi Sadin U20 EM-kilpailut käynnistyvät!

Home / Kilpailutulokset / Novi Sadin U20 EM-kilpailut käynnistyvät!

“Novi Sadin U17/U20 EM-kilpailut käynnistyvät; EM-kisat palaavat Novi Sadiin, jossa ensimmäiset nuorten EM-kisat järjestettiin 10 vuotta sitten” (miekkailu.fi). Kymmenen vuotta sitten, tähän kilpailuun (sinä vuonna vain U17 kilpailu) osallistui monta nykyisen seniori maajoukkueen edustajaa.  Kilpailussa seuraa edusti Catharina Kock, Alexander Lahtinen ja Erik Liesola. Kilpailuun osallistui myös seuran jäsen Teemu Seeve (TMÅF). Teemu sijoittui kilpailussa 16-joukkoon ja Catharina sekä Alex 32-joukkoon. Naisten kilpailun voitti sinä vuonna tämänhetkinen hallitseva kaksinkertainen MM-kultamitalisti Rossella Fiamingo (ITA) ja miesten kilpailun voitti Pau Rosello (ESP).  Kilpailuun osallistui monta muuta miekkailun nykyistä kärkinimeä; Violetta Kolobova RUS (FIE rank 2. ,03/16) , Julia Beljajeva EST ( MM kultaa vuonna 2013) ja Erika Kirpu EST (MM pronssia vuonna 2014).

Suomen juniori maajoukkueessa seuraa edustavat Jaakko Paavolainen sekä Anna Vuorinen. Kilpailut alkavat Jaakon osalta huomenna ja maanantaina on vuorossa Annan kisapäivä! Tsemppiä kisaan Anna ja Jaakko!

jaakko.300x0anna.300x0

Kisaohjelma

  • 6.3. U20 pojat henkilökohtainen kilpailu
  • 7.3. U20 tytöt henkilökohtainen kilpailu
  • 8.3 U20 pojat joukkuekilpailu
  • 9.3. U20 tytöt joukkuekilpailu

Kisasivut>
Tulosseuranta>
Live-streaming>

 

One Comment

Comments are closed.

%d bloggers like this: