Kasper Roslander oppisopimuskoulutukseen

Home / Uutiset / Kasper Roslander oppisopimuskoulutukseen

roslander_kasper.400x0Huhtikuusta asti määräaikaisena seuratyöntekijänä Helsingin miekkailijoissa ja Habdassa työskennellyt Kasper Roslander aloittaa tammikuussa oppisopimuskoulutuksen liikunnanohjaajaksi Helsingin miekkailijoissa. Kasper työskentelee seurassa täysipäiväisenä työntekijänä ja suorittaa oppisopimuskoulutukseen kuuluvat teoriaopinnot Varalan urheiluopistolla. Oppisopimuskoulutus on kaksivuotinen.

Vuoden 2015 aikana Kasper on osoittautunut  tunnolliseksi työntekijäksi sekä pidetyksi ohjaajaksi ja valmentajaksi ja täysiä viikkotunteja tekevän työntekijän saaminen seuraan luo meille jälleen uusia mahdollisuuksia parantaa seuran toiminnan laatua ja määrää. Tässä suuressa osassa tulee olemaan Kasperin maajoukkuetason ymmärrys miekkailusta ja sen valmennuksesta yhdistettynä liikunta-alan monipuoliseen koulutukseen – kommentoi asiaa seuran puheenjohtaja Joonas Lyytinen.

“Minua kiinnostaa miekkailun kehittäminen Suomessa ja toivon että pystyimme kasvattamaan miekkailijoiden määrää. Tämä oppisopimus on täydellinen tapa aloittaa toiminta näiden tavoitteiden saavuttamiseksi”, totesi Kasper ennen lähtöään Dohan GP-kilpailuihin 2.12.

Kasper Roslanderin palkkaamisen myötä seuran ensimmäisen palkatun toiminnanjohtajan ja suomalaisen miekkailun grand old ladyn Marja-Liisa Somerojan työsuhde päättyy helmikuun 2016 lopussa. Seura haluaa kiittää Marja-Liisaa korvaamattomasta panoksesta seuran kehittämisessä ja vuosikymmenien pyyteettömästä työstä Helsingin miekkailijoiden ja koko Suomen miekkailun eteen. Marja-Liisa jatkaa aktiivisena seuratoimijana ja miekkailijana ja tulee olemaan korvaamaton apu Kasperin työhönperehdyttämisessä tämän ensimmäisten työkuukausien aikana.

%d bloggers like this: