EasySport-miekkailukerho jatkuu syyskuussa

Home / Uutiset / EasySport-miekkailukerho jatkuu syyskuussa

2014-10-07 15.27.03Helsingin miekkailijat on aina pitänyt tärkeänä, että tavoitteellisen ja mahdollisesti kilpailuun tähtäävän harjoittelun lisäksi lapsille on tarjolla myös vähemmän tavoitteellisia mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa. Tämän vuoksi seura on jo vuoden ajan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa järjestänyt salillaan alakouluikäisille miekkailuun keskittyvää EasySport-kerhoa kahdesti viikossa.

Syyskuussa 8.9. alkaen kerhot jatkuvat seuraavasti:

  • tiistaisin 14.30 – 16.00
  • perjantaisin 14.30 – 16.00

Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerho on hyvä tapa myös tutustua lajiin ja sen osallistujat voivat myöhemmin halutessaan siirtyä seuran normaaleihin harjoitusryhmiin.

%d bloggers like this: