Fysiikkavalmennusta tarjolla seuran jäsenille!

Home / Uutiset / Fysiikkavalmennusta tarjolla seuran jäsenille!

Health,_strength_and_power;_(1914)_(14591043808)Helsingin miekkailijat tarjoaa seuran jäsenille mahdollisuuden osallistua henkilökohtaiseen fysiikkavalmennukseen. Valmennustilaisuudet tapahtuvat lauantaina ja sunnuntaina 26. – 27.9. tunnin tilaisuuksissa kolmen hengen pienryhmissä. Mukaan mahtuu kaksitoista ensimmäistä, joten ilmoittaudu nopeasti! Valmennukseen voivat osallistua kaikki yli 13-vuotiaat seuran jäsenet halpaan, seuran tukemaan, 40 € hintaan.

Lauantaina pienryhmissä pidetään ensin tunnin tilaisuus, jossa käydään läpi liikkuvuuksia ja lihastasapainoa ja joka videokuvataan. Sunnuntaina toisessa tunnin tilaisuudessa tullaan jokaiselle antamaan palaute videoiden perusteella ja antamaan ja käymään läpi henkilökohtainen räätälöity tukiharjoitusohjelma.

Tarkoituksena on testata lihastasapainon ja liikkuvuuden osalta tyypillisimpiä urheilijan voimantuottoa rajoittavia, sekä urheiluvammoille altistavia tekijöitä. Erityisesti nilkan liikkuvuuteen, polven linjauksiin sekä keskivartalon lihasten aktivoitumiseen kiinnitetään huomiota. Videopalautteen avulla urheilija kykenee paremmin tiedostamaan oman liikkumisensa erityispiirteet, sekä mahdolliset erityistä huomiota vaativat liikemallit.

Videopalautteen avulla myös harjoitetuissa liikkeissä kehittyminen on helposti havaittavissa. Tavoitteena on luoda jokaiselle henkilökohtaisten tarpeiden mukainen lämmittely-/huoltorutiini, jonka avulla mahdollistetaan kehittyminen urheilijana loukkaantumisriskejä pienentäen.

Valmennuksen tulee pitämään pitkän fysiikkavalmennuskokemuksen omaava ammattivalmentaja Riku Parkatti, joka on tehnyt fysiikkavalmennusta usean eli lajin urheilijoiden parissa ja joka on opiskellut valmennusta ja liikuntafysiologiaa Jyväskylän yliopistossa.

Tarkempi aikataulu 26. – 27.9. ja ryhmäjako tiedotetaan osallistujille myöhemmin.

Ilmoittautumiset Holvi-palvelun kautta.

%d bloggers like this: