Alex, Niko ja Michaela MM-kilpailujen loppukilpailussa

Home / Kilpailutulokset / Alex, Niko ja Michaela MM-kilpailujen loppukilpailussa

Alexander Lahtinen, Niko Vuorinen ja Michaela Kock taistelivat hienosti kalvan MM-kilpailujen loppukilpailuun. Vuorinen johti Ukrainan Anatoliy Hereytä vastaan 3-1 mutta Herey tasoitti ottelun ja voitti lopulta tiukan ottelun lukemin 15-12.

Niko oli  Budapestin MM-kilpailuissa 14. ja viime vuonna Kazanissa 16. Tänä vuonna sijoitus oli 47.

Alexander Lahtisen taoisteli hienosti  USA:n Brattonia vastaan. Alexander kiri lopussa todella hienosti mutta Bratton vei ottelun kuitenkin lukemin 15-11 . Alexanderin sijoitus oli kilpailussa 46. mikä on hänen paras miesten arvokilpailutulos.

Michaela Kock miekkaili todella hyvin matsin alussa maailman rankin 3. Romanian Ana Maria Branzaa vastaan. Branza onnistui kuitenkin toisen erän aikana ottamaan muutaman pisteen johdon jonka jälkeen michaela ei enää pystynyt tasoittamaan ottelua. Loppulukemat kirjattiin 15-7 romanialaiselle.

Hienoa miekkailua!

Tulokset>

 

%d bloggers like this: