Catharina Kock upeasti 8. Bakun European Games kilpailussa

Home / Kilpailutulokset / Catharina Kock upeasti 8. Bakun European Games kilpailussa

Catharina Kock lähti 35 miekkailijan kovatasoiseen kilpailuun ranking sijalta 23. Catharina Voitti alkuerässään 3/6 ottelua ja eteni pudotuspeleihin. Ensimmäisessä ottelussaan Catha sai vastaansa unkarin Bianka Bukockin jonka hän voitti pistoin 15-12. Toisessa ottelussa vastaan tuli kokenut venäjän Anna Sivkova jonka Catha voitti luvuin 15-14 jatkoajalla. Tämän jälkeen tie sitten päättyi. Ana Branza voitti ottelun mitaleille pääsystä selvästi luvuin 15-4.

Catharina Kock on Bakun loppusijoituksissa upealla 8. sijalla mikä on hänen toistaiseksi paras kv. tuloksensa.
”Tulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, mutta miekkailussani on vielä paljon parannettavaa, totesi iloinen Kock suoraan Bakusta. ”Itseluottamukselleni tämä teki toisi hyvää. Parin viikon takainen hyvä EM-tulos sai nyt jatkoa ja odotan jo innolle heinäkuun Moskovan MM-kisoja”.

Onnea Catharina!

%d bloggers like this: