Teholeiri aikuisille 13. – 14.6.

Home / Leirit / Teholeiri aikuisille 13. – 14.6.

15763_821306394576909_7911166787602368138_nHelsingin miekkailijat järjestää teholeirin aikusille miekkailijoille seuran salilla kesäkuun 13. – 14. päivä. Leiri on erityisesti tarkoitettu kilpailemisen aloittamista harkitseville aikuisena aloittaneille miekkailijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita.

Leirin ohjelmaan kuuluu fysiikka- ja tekniikkaharjoituksia ja vapaamiekkailua sekä pidetään perehdytys miekkailukilpailuihin osallistumisesta. Miten kannattaa aloittaa kilpaileminen miekkailussa ja milloin? Mitä varusteita tarvitaan ja miten kilpailuihin ilmoittaudutaan? Mihin kilpailuihin kannattaa osallistua? Mikä on seurakisa, kilpailulisenssi, kansallinen ranking, Suomi Cup ja satelliittimaailmancup?

Lisäksi perehdytään miekkailuotteluun liittyviin taktisiin kysymyksiin.

Leirin valmentajana kalvan suomenmestari ja maajoukkuemiekkailija Rasmus Mellanen.

Tarkempi leiriohjelma ja muut tiedot lähetetään ilmoittautuneille ennen leirin alkua.

Leirille voi ilmoittautua ja osallistumismaksun maksaa Holvi-palvelussa.

Tervetuloa!

%d bloggers like this: