Kauden 2014 – 15 kalvan Masters-sarjan lopulliset tulokset

Home / Kilpailutulokset / Kauden 2014 – 15 kalvan Masters-sarjan lopulliset tulokset
Kauden 2014 - 15 juniorien Masters-finalistien määrä seuroittain.
Kauden 2014 – 15 juniorien Masters-finalistien määrä seuroittain.

Juniorien Masters-sarjaan kuuluu vuosittain neljä osakilpailua. Miekkailtavat ikäluokat ovat: alle 9-, 11-, 13-, 15-, 17- ja 20-vuotiaat. Alle 15-vuotiaista alkaen tytöt ja pojat miekkailevat omissa sarjoissaan, sitä nuoremmissa yhdessä.  Masters-finaaleihin kutsutaan neljä kussakin sarjassa parhaiten menestynyttä miekkailijaa. Virallinen lopullinen Masters-ranking löytyy liiton sivuilta.

 • Masters Finaali U15 sarjat ja nuoremmat 25.-26.4.2015, Espoo
 • Masters Finaali kadetit ja juniorit  9.-10.5.2015, Kuopio

Maaliskuun 20. – 22. pidetyt Espoon suurkisat olivat kauden 2014 – 15 juniorien kalvan Masters-sarjan viimeinen osakilpailu ja kaikki Master-finaalin osallistujat ovat nyt selvillä.  Helsingin miekkailijat on hienosti edustettuna finalistien joukossa yhteensä 12 edustajalla. Toisena finalistien määrässä on Espoon miekkailijat yhdellätoista miekkailijalla. Habdalla ja Turun miekkailijoilla on kummallakin kolme edustajaa.

Helsingin miekkailijoiden onnistui saamaan peräti kaksi finalistia seuraaviin sarjoihin:

 • junioripojat (U20)
 • U15 tytöt
 • U15 pojat
 • U13
 • U9

Kahden eri ikäsarjan finaaliin Helsingin miekkailijoista ylsivät Akseli Heinämaa (U13 ja U15) sekä Joachim Kock (kadetti- ja junioripojat). Masters-sääntöjen mukaan useampaan finaaliin oikeutettu miekkailija kuitenkin saa osallistua vain yhden valitsemansa sarjan finaaliin, joten lopulliset finalistit tulevat selviämään myöhemmin.

Tänä vuonna seura jäi ilman finaalipaikkoja U11 ja U20 tyttöjen sarjoissa. Kuitenkin muun muassa Helsingin nykyaikaisia viisiottelijoita edustavan, mutta HFM:ssä harjoittelevan Neo Karlssonin, Eelis Lyytisen ja alle 20-vuotiaiassa tytöissä Anna Vuorisen vahvat otteet kauden loppupuolella lupailevat ensi kaudelle parannusta näihinkin sarjoihin. Jo tänä vuonna Karlssonin finaalipaikka oli todella lähellä kun hän pääsi tasapisteisiin sarjan neljännen sijan vieneen Karina Beimanovan kanssa, mutta jäi kuudenneksi kauden korkeimpia pistemääriä vertailtaessa.

Helsingin miekkailijoiden Masters-finalistit ja heidän henkilökohtaiset valmentajansa kaikissa eri ikäryhmissä ovat:

U9

 • Kerkko Järvi (Joonas Lyytinen)
 • Otava Uunila (Joonas Lyytinen)

U13

 • Akseli Heinämaa (Peeter Nelis)
 • Ali Isokangas (Peeter Nelis)

U15 tytöt

 • Vilhelmiina Sihvo (Rasmus Mellanen)
 • Laura Pöysti (Rasmus Mellanen)

U15 pojat

 • Julius Jutila (Peeter Nelis)
 • Akseli Heinämaa (Peeter Nelis)

Kadettitytöt

 • Anna Vuorinen (Peeter Nelis)

Kadettipojat

 • Joachim Kock (Peeter Nelis)

Junioripojat

 • Jaakko Paavolainen (Peeter Nelis)
 • Joachim Kock (Peeter Nelis)

 

 

 

%d bloggers like this: