Niko Vuorinen 8. Dohan GP-kilpailussa!

Home / Kilpailutulokset / Niko Vuorinen 8. Dohan GP-kilpailussa!

Viime viikonloppuna oli Dohassa suomalaisittain erittäin kova meno päällä!  Huolimatta supertahmeasta alusta Niko Vuorinen eteni ensimmäistä kertaa urallaan 8 parhaan joukkooon maailmancupin osakilpailussa kukistamalla Sveitsin Steffenin huippujännittävässä ottelussa 15-14. Ensimmäisellä kierroksella kaatui NIKISHIN (UKR) 15 – 13 ja toisella SPAUTZ (GER) pistein 15 – 11. Tällä tuloksella Nikon sijoitus maailmanlistalla nousee huomattavasti!

“Eli historiaa tässä tuli nyt tehtyä ja matka kohti Rioa jatkuu” -Niko Vuorinen

Screen Shot 2014-11-02 at 21.21.22

Naisten GP-kisassa alkuerien jälkeen Catharina on hienosti 17. ja pääsi suoraan 64-joukkoon! Ensimmäisessä cup ottelussa Catha sai vastaansa Beate Christmanin saksasta joka tällä kertaa oli parempi. Cathan Sijoitus kilpailussa oli 45. Tämä oli Cathan ensimmäinen pistesijoitus tällä kaudella.

 

 

%d bloggers like this: