Helsingin miekkailijoiden junioreiden ja heidän vanhempiensa infotilaisuus tiistaina 14.10. klo 18.30

Home / Uutiset / Helsingin miekkailijoiden junioreiden ja heidän vanhempiensa infotilaisuus tiistaina 14.10. klo 18.30

Miten kannattaa aloittaa kilpaileminen miekkailussa ja milloin? Mitä varusteita tarvitaan ja miten kilpailuihin ilmoittaudutaan? Mihin kilpailuihin kannattaa osallistua? Mikä on seurakisa, kilpailulisenssi, kansallinen ranking, Master-sarja, Cadet Circuit ja arvokisaranking?

Jos mikään ylläolevista kysymyksistä on joskus käynyt mielessä kannattaa tulla ensi viikon tiistaina 14.10. seuran salille klo 18.30 infotilaisuuteen missä kaikki kisaamisen salat paljastetaan.

Suomen kalvan naisten ykkösnainen ja useiden arvokisojen konkari Catharina Kock esittelee miekkailun kisajärjestelmää ja antaa vinkkejä kilpailukalenterin suunnittelemisessa eri tasoisille miekkailijoille. Tilaisuudessa on myös mahdollista kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Tilaisuudessa myös seuran puheenjohtaja Joonas Lyytinen esittelee uutta hallituksen kehittämää järjestelmää, jossa jokaiselle se uran junioritreeniryhmälle etsitään vanhemmista vastuullista yhteyshenkilöä, joka ottaisi yhdessä valmentajan kanssa vastuuta kisamatkojen järjestelystä ja yhteydenpidosta vanhempien, valmentajan ja seuran hallituksen välillä.

Tervetuloa!

%d bloggers like this: