Seura hakee ehdokkaita SM5L:n hallitukseen

Home / Uutiset / Seura hakee ehdokkaita SM5L:n hallitukseen

logo_sm5l-pieni-koko-uusiHyvä fektari,

Syksy etenee ja pian on edessä taas Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton syyskokous ja hallituksen henkilövalinnat. Helsingin miekkailijoiden hallitus etsii nyt hyviä ehdokkaita tätä tehtävää varten. Jos olet kiinnostunut kehittämään suomalaista miekkailua liiton hallituksen jäsenenä, ilmoittaudu!

Erityisen hyvä olisi löytää kokeneita, osaavia ja motivoituneita naisehdokkaita. Liiton hallituksen yhdestätoista jäsenestä tällä hetkellä vain kaksi on naisia ja toinen näistä, Marja-Liisa Someroja on jättäytymässä pois pitkän ja ansiokkaan hallitusuran jälkeen. Suomen miekkailu- ja 5-otteluliitto on sitoutunut Brightonin julistuksen tavoitteisiin, joiden tarkoituksena on edistää naisten täysiarvoista osallistumista liikuntaan ja urheiluun sen kaikilla osa-alueilla. Tämänkin vuoksi olisi toivottavaa, että myös liiton hallituksen sukupuolijakaumaa saataisiin tasaisemmaksi.

Jos olet kiinnostunut kahden vuoden pestistä suomalaisen miekkailuyhteisön ytimessä, laita vapaamuotoinen hakemus seuran puheenjohtajalle Joonas Lyytiselle (joonas.lyytinen@iki.fi) lokakuun puoleen väliin mennessä. Seuran hallitus käsittelee hakemukset ja ohjeistaa seuran syyskokousedustajaa seuran ehdokkaista.

%d bloggers like this: