Niko Vuorinen MM-kisojen 16.

Home / Kilpailutulokset / Niko Vuorinen MM-kisojen 16.

Niko Vuorinen miekkaili jälleen kerran upeasti arvokisoissa!

Niko miekkaili alkuerissä itselleen kaksi voittoa kuudesta ja joutui tämän jälkeen kamppailemaan pudotusotteluissa pääsystä 64. joukkoon. Nämä ottelut Niko voitti selvin luvuin ja lunasti itselleen paikan loppukilpailuun.

Ensimmäisessä ottelussaan kisan toisena päivänä Niko sai vastaansa kokeneen virolaisen (kaksinkertaisen maailmanmestarin) Nikolaj Novosjolovin. Niko voitti upealla miekkailullaan ottelun selvin luvuin 15-8. Seuraavassa ottelussa Niko kukisti Roman Petrovin 15-6. Viimeisessä ottelussaan Niko sai vastaansa venäjän Anton Avdeevin joka oli tällä kertaa parempi.

Onnea Niko!

niko

Naisten kalvassa Michaela Kock raivasi tiensä 64-parhaan joukkoon. Michaela sai 64-cup ottelussaan vastaansa viron Irina Embrichin. Embrich voitti kuitenkin ottelun ja Michaelan loppusijoitus oli 50. Michaelan jatkosta tiputtama Terhi Lumme oli lopullisissa sijoituksissa 81. ja Catharina Kock 87.

Miesten kilpailussa alkuerissä Alexander Lahtinen miekkail 5 voittoa ja Rasmus Mellanen 2 voittoa. Rasmus epäonnisesti oli ensimmäinen alkueristä karsiutuja.

Tulokset>

%d bloggers like this: