Niko Vuorinen 10. EM-kisoissa!

Home / Kilpailutulokset / Niko Vuorinen 10. EM-kisoissa!

Miesten kilpailu

EM-kisojen alkuerissä Niko vuorinen voitti 4/6 ja Alex Lahtinen 3/6 ottelua. Alexander hävisi ensimmäisen pudotusottelunsa tiukan kamppailun jälkeen saksan Falk Spautzille.

Niko Vuorinen voitti ensimmäisen pudotusottelunsa hienosti. Seuraavassa matsissa vastassa oli Tšekin Pokornyi jonka Niko kukisti hallitulla esityksellä 15-8 ja eteni jo 16 parhaan joukkoon EM-kisoissa. Seuraavaksi vastassa oli jo astetta kovempi vastustaja, Sveitsin Max Heinzer. Niko hävisi ottelun hienon miekkailun jälkeen! Nikon loppusijoitus oli 10.

SUPER HIENOA NIKO! ONNEA!

Naisten kilpailu

Terhi Lumme ja Catharina Kock miekkailivat naisten kalvan EM-kisan 64-joukkoon vahvan alkuerämiekkailun tuloksena. 64-cupissa molemmille kuitenkin tappio. Terhi hävisi Unkarin Antalille 13-8 ja Cata Puolan Piekarskalle 15-10. Lopputuloksissa naiset olivat sijoilla 41. ja 44.
%d bloggers like this: