Seuran vuosikokous 1.4.

Home / Uutiset / Seuran vuosikokous 1.4.
Vuosikokousväki kuuntelee esitystä seuran tilanteesta ja tulevaisuudennäkymistä.
Vuosikokousväki kuuntelee esitystä seuran tilanteesta ja tulevaisuudennäkymistä.

Seuran vuosikokous pidettiin tiistaina 1.4. klo 18 alkaen seuran salilla Länsi-Pasilassa. Paikalla oli vajaa kolmekymmentä seuran jäsentä. Ennen virallisen kokouksen alkua hallituksen puheenjohtaja Joonas Lyytinen esitteli seuran mennyttä vuotta ja laajempia tulevaisuudennäkymiä ja rahastonhoitaja Anna Huttunen seuran taloudellista tilannetta sekä kulurakennetta. Esitys on luettavissa SlideShare-palvelussa:

Jäseniltä pyydettiin erityisesti ajatuksia mahdollisen “talkoopistejärjestelmän” käyttöönotosta ja seuran salimaksujen uudistamista.
Varsinaisen vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Terhi Lumme, ääntenlaskijoina ja pöytäkirjantarkastajina Niko Vuorinen ja Teemu Seeve sekä sihteerinä Marja-Liisa Someroja. Kokouksessa vuosikertomus, toimintasuunnitelma, tilinpäätös sekä talousarvio tulivat hyväksytyksi ilman muutoksia ja vastaesityksiä.
Hallitukseen kokous päätti valita kolme uutta jäsentä kolmen erovuoroisen tilalle. Hallitukseen ehdotettiin seuraavia henkilöitä:
  • Petri Karstunen (jatkokausi)
  • Ismo Hokkanen (jatkokausi)
  • Outi Ala-Honkola
  • Samuli Tarvainen
  • Peter Grönholm
  • Olli Penttinen
  • Rasmus Mellanen

Äänestyksen jälkeen valituiksi tulivat tällä kertaa Samuli Tarvainen, Olli Penttinen ja Petri Karstunen jatkokaudelle.”Hallituksen jäsenenä toivon voivani edistää florettimiekkailua. Lisäksi olen kiinnostunut tuomaritoiminnasta floretilla ja kalvalla. Uskon, että myös taustastani varainhankinnan ammattilaisena on hyötyä Helsingin miekkailijoiden toimintaedellytysten vahvistamisessa”, hallituksen toinen uusi jäsen Samuli Tarvainen sanoo.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Maija Haimi ja Sanna Ahola ja varatoiminnantarkastajiksi Sanni Seppälä ja Niku Kivekäs.

%d bloggers like this: