Uuden salin tupaantuliaiset

Home / Uutiset / Uuden salin tupaantuliaiset
Marja-Liisa Someroja ja Kurt Lindeman leikkaavat tuparikakkua asiaan kuuluvalla välineellä. (Kuva: Lena Tallroth-Kock)
Marja-Liisa Someroja ja Kurt Lindeman leikkaavat tuparikakkua asiaan kuuluvalla välineellä. (Kuva: Lena Tallroth-Kock)

Helsingin miekkailijoiden uuden Länsi-Pasilassa olevan salin virallisia tupaantuliaisia vietettiin lauantaina 1.3.

Päivä alkoi klo 14-16 avoimilla ovilla, joiden aikana salilla kävi puolen sataa miekkailusta kiinnostunutta. Alkeiskursseista kiinnostuneiden määrä oli sen verran suuri, että seura tullee järjestämään keväällä vielä yhden ylimääräisen lasten alkeiskurssin, että kysyntään saadaan vastattua. Avointen ovien jälkeen järjestettiin joukkuekisat seuran jäsenille, joihin osallistui yhteensä viisi joukkueellista miekkailijoita. Nuorimmat kisailijat olivat 5-vuotiaita ja vanhimmat yli viisikymppisiä.

Varsinaisissa tupaantuliaisjuhlissa seura luovutti hopeiset ansiomerkit salin remontissa merkittävässä roolissa olleille Sanni Seppälälle ja Olli Penttiselle. Sanni antoi hienosti ammattiosaamisensa sisustusarkkitehtina seuran käytöön ja vastasi uuden salin tilasuunnittelusta ja värimaailmasta. Varsinaisen salin remontin puolestaan tekivät oppilastyönä TTS kehitys ja tutkimus oy:n aikuisopiskelijat Olli Penttisen johdolla ja seuralle koitui siitä vain materiaali- sekä opiskelijoiden ruokailukustannukset.

Liiton toiminnanjohtaja Lena Tallroth-Kock luovutti seuralle sylillisen voitto-näkkileipää ja toivoi, että Suomeen syntyisi HFM:n esimerkin mukaisesti lisää miekkailusaleja.

Tilaisuudessa myös muistettiin muutto- ja remonttitalkoisiin sekä muuhun talkootyöhön viime syksyn aikana osallistuneita Unelma-arvoilla.

%d bloggers like this: