Helsingin miekkailijat ja Helsingin liikuntavirasto yhteistyöhön nuorten yhteiskuntatakuu-hankkeessa

Home / Uutiset / Helsingin miekkailijat ja Helsingin liikuntavirasto yhteistyöhön nuorten yhteiskuntatakuu-hankkeessa

Liikuntaviraston tunnusHelsingin miekkailijat aloittaa maaliskuun alussa yhteistyön kaupungin liikuntaviraston kanssa nuorten yhteiskuntatakuu -hankkeessa. Liikuntaviraston hankkeen tarkoituksena on työ- ja toimintakykyä tukevien palveluiden järjestäminen sekä koulutusta ja työllistymistä edistävät toimenpiteet erityisesti liikunta-alaa hyödyntäen. Kohderyhmänä on ammattikouluissa opiskelevat ja työttömät nuoret helsinkiläiset.

Liikuntavirasto tiedottaa ja markkinoi aktiivisesti eri urheiluseurojen tarjoamia hankkeen online pokies piirissä olevia harjoittelumahdollisuuksia nuorille muun muassa kaupungin henkilöstökeskuksen Respa-hankkeen ja Tulevaisuustiskin  sekä sosiaali- ja terveysviraston Työllistymisen tuki – yksikön kanssa.

Helsingin miekkailijat järjestää hankkeen piirissä oleville nuorille matalan kynnyksen harjoitusvuoron torstai-iltapäivisin.

“Tämä on seuralle hieno mahdollisuus esitellä miekkailua nuorille helsinkiläisille ja rekrytoida siten uusia jäseniä sekä lisätä riskiryhmään kuulivien nuorten fyysista aktiivisuutta yhdessä kaupungin liikuntatoimen kanssa” seuran puheenjohtaja Joonas Lyytinen arvioi yhteistyön aloittamista.

Lisätietoja:

Joonas Lyytinen, puheenjohtaja, joonas.lyytinen@iki.fi

One Comment

Comments are closed.

%d bloggers like this: