Weisser Bär -kilpailussa: Vuorinen 5. ja Lahtinen 11.

Home / Kilpailutulokset / Weisser Bär -kilpailussa: Vuorinen 5. ja Lahtinen 11.

“Saksan Berlinissä käyty legendaarinen WeisserBär –kilpailu miekkailtiin viikonloppuna jo 54. kerran. Kilpailu on avoin kansainvälinen miesten kalpakilpailu, jossa on osallistujia koko maailmasta, yhteensä 252 kalpamiekkailijaa osallistui tämän vuoden kilpailuun. Viime vuosina suomalasimiekkailijat ovet menestyneet loistavasti tässä perinteisesti kovassa kilpailussa.” -Lue lisää kilpailusta liiton sivuilla

 

Niko Vuorinen, Alexander Lahtinen ja András Koroknay-Pal miekkailivat upeasti viime viikonloppuna legendaarisessa WeisserBär-kilpailussa.

Niko Vuorinen miekkaili upeasti ensimmäisenä päivänä ja sijoittui alkuerien jälkeen kolmanneksi 252:sta osallistujasta ja meni suoraan 64. parhaan joukkoon. Myös Alexander Lahtinen ja Andás Koroknay-Pal läpäisivät karsinnat.

Kilpailun lopputuloksissa Niko oli 5. , Alexander 11. ja András 25.

Onnea kaikille!

Fiilistelyä Facebookissa

“Weisser Bärissä eletään jännittäviä hetkiä. Sekä Niko että Alex raivasivat tiensä 16 parhaan joukkoon ja joutuivat vastakkain. Tiukassa ottelussa Alex pääsi alussa muutaman pisteen johtoon, mutta Niko kiri eron kiinni ja meni ohi. Välillä näytti siltä, että Niko olisi mennyt menojaa, mutta Alex sai kirittyä eron taas vain yhteen pisteeseen. Lopulta kuitenkin Niko oli tällä kertaa vahvempi ja voitti ottelun 15-13.”

“Samalla pitää todeta puolueettomana ja objektiivisena totuutena, että näyttäisi siltä, että Helsingin miekkailijat näyttäisi olevan ainakin Euroopan, ellei koko maailman kovin kalpaseura. Millään muulla seuralla ei näyttäisi olevan kahta edustajaa 16 parhaan joukossa. Hyvä meidän jengi!”

Lopputulokset:

1. Bas Verwijlen NED
2. Kazuyasu Minobe JPN
3. Christoph Kneip GER ja Alexey Kalinin RUS
——-
5. VUORINEN Niko FIN
11. LAHTINEN Alexnder FIN
25. KOROKNAY-PAL András FIN

252 os.

%d bloggers like this: